Двоброј „Заветине+“ , ЦД, 8-9, јануар – мај 2015 управо одштампан

Они који   су закаснели да се претплате, или из неких својих разлога желе и старе бројеве овог часописа, могу да их поруче по нешто нижој цени и уз поклон нултог броја. Позовите нас, или нам пишите, договорићемо се!

* *  *

Ми смо учинилио оно што смо могли – покренули сми и публикујемо и штампано и дигитално издање „Заветина +“. Оно штампано на папиру на 20 страница великог формата кошта 299. динара – нешто мало више него подшишивање у Београду, а оно дигитално истоветно по садржају као и штампано на папиру, на ЦД-у , 210 динара, колико и мушко подшишивање. Од јануара смо увели и могућност куповине часописа преко мобилног телефона, PosTneT упутнице. Поручиоци из Србије шаљу новац на моб. број телефона уредника ( +381 65 3006950). То је вероватно најбржи начин куповине једног часописа. … Претплатници из иностранства шаљу претплату преко Western Uniona на адресу Мирослав Лукић 180 309 Београд, ул. Сердар Јанка Вукотића 1/13, Србија. Молимо да нам претплатници, чим пошаљу новац, напишу у електронској поруци (miroslav7275@gmail.com) и број Control number. Управо је одштамана дигитална верзија часописа (ЦД) двоброја 8-9/ 2015.

ЦД
ЦД „Заветине+“, бр. 8-9, јануар – мај 2015.

 

(Поручиоци из иностранства, и свих бивших југословенских република плаћају и поштарину!!) Истекао је рок за годишњу претплату на часопис „ЗАВЕТИНЕ+“ .

 

Постави коментар