Рупе у швајцарском сиру су веома погодне за скривање ДБ-досијеа

Коментари уз чланак „Досијеи ДБ-а у Швајцарској?“  ( На граници према Хрватској претресен аутомобил сестре и зета Иванчице Марковић, супруге бившег шефа тајне службе. – Нова сазнања у истрази убиства Ћурувије поткопала наде бившег шефа тајне службе у помиловање : http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Dosijei-DB-a-u-Svajcarskoj.sr.html   )

__________________________________

татула, цвет
татула, цвет

Последњи коментари

jedan iz dijaspore | 21/11/2013 18:55

Sve sto su pricali moji predhodnici, komentatori, cenim i postujem do daske, osim njihove sposobnosti pamcenja.
Svi zaboravili da je gospodin Milosevic oma posle onog 5-tog oktobra celu bogovetnu noc pricao sa nekim nasim istaknutim rukovodiocem, sve u prisutvu nekog Rusa, koji se prezivao, valjda Ivanov. Taj isti nas istaknuti rukovodilac je na volseban nacin omogucio gospodinu Radomiru Markovicu da jos sest (6) meseci izigrava piromana, naime pricalo tada po carsiji, da gore neke vatre i vatrice, u kojima nestaju dokumenti iz one slavne epohe naseg Slobe.
Sto to, nego je osvano clanak u Politici sa slikom gospon Nikolica, mislim na onog iz Bajcetine, koji je onomad kazo dve jako interesante stvari. Prva je u vezi Mirice i njenog sincica Marka, da ce ih on licno vratiti iz Rusije. Druga stvar, vezana je za naseg nikad prezaljenog Tita. Kad je kazo za Zorana: „I onaj je iso sa stakama pred smrt.“ Sad sta je teo satim da kaze, nisam bas nacisto, al je evidentno da je Zoran oco na nebo.

Marija Bruštulin | 22/11/2013 07:25

Rupe u švajcarskom siru su veoma pogodne za sakrivanje DB-dosijea; treba ih pod hitno pretražiti!!!

Агент провокатор | 22/11/2013 19:34

@Милан Драгославић | 21/11/2013 18:16

Govorit Maskva, Govorit Maskva..

Шта је писац хтео да каже?
И научите да Масква не говорит!
Масква гаварит.

Постави коментар