Србија незнана

Ова страница је посвећена оној другој, непознатој, боље рећи заборављеној Србији. Потиснутој. Салашарској. Скоро уништеној. Обраслој кудравом маховином…Вечној….
Симбол те друге, непознате Србије, неофицијелне су (тзв. Мали издавач) ЗАВЕТИНЕ:Ми, и Браћа Лукић. Али , пре свега, то је једна мало позната књига Лукића „Друга Србија“, штампана својевремено као бибилиофилско издање у малом броју примерака… Ова страница је основана на тим ретким недовољно познатим књигама, публикованих уз помоћ штапа и канапа, далеко од шире читалачке и културне јавности Србије и света.

ЛеЗ 0005526   

Бела Тукадруз (алиас Мирослав Лукић, 2009)
Бела Тукадруз (алиас Мирослав Лукић, 2009)

2 мишљења на “Србија незнана”

  1. За мене не постоји нити један једини српски писац, песник, књижевник, који се може сврстати у мало вредне. Велики поздрав од Мирослав Пећаранин рођен у Косаничкој Рачи код Куршумлије.

    1. Па добро, црни Мирославе, ви имате право на то своје мишљење, али – какве везе оно има са овом страницом? Или – и ако има, да мало не претерасте? Ако је све једнако важно, ако нема разлика, шта онда има?
      Моја „Друга Србија“, штампана – у симболичном броју прерака – у време када у најширој јавности актери другосрбијанци имају велики простор,напросто је скривена, али ја се не бојим да ће ме кроз време генерације које долазе изједначавати сврставати са другосрбијанцима…. Не бришем ваш коментар, нека га….

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s